Politiikkamme

Tranterin tietosuojakäytäntö

Tranter uskoo, että henkilötietosi kuuluvat sinulle. Pyrimme kunnioittamaan ja käsittelemään henkilötietojasi aina asianmukaisesti. Kun vierailet verkkosivustoillamme, olet varma, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan. Tämän käytännön tarkoituksena on kertoa sinulle keräämistämme henkilötiedoista, kun käytät Trantersin verkkosivustoa tai olet vuorovaikutuksessa Tranterin kanssa millään tavalla, sekä toimista, joita toteutamme henkilötietosi suojaamiseksi ja suojaamiseksi.

Tätä käytäntöä ja sen periaatteita sovelletaan henkilökohtaisiin tunnistettavissa olevaan tietoon, jota pyydämme ja jonka annat. Tällä tarkoitamme tietoja, jotka tunnistavat sinut suoraan tai epäsuorasti, kuten nimesi, fyysisen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, IP-numerosi tai muut työhön liittyvät yhteystiedot. Pyrimme käsittelemään henkilötietoja, jotka ovat riittäviä, merkityksellisiä eivätkä liiallisia suhteessa siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Uskomme siihen, että olemme avoimia siitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja ja miksi keräämme tietojasi. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain, jos meillä on siihen laillista syytä tietosuojalakien mukaisesti.

Tranter antaa sinulle pyynnöstä lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja suojaamisesta vieraillessamme verkkosivuillamme tai kommunikoidessaan kanssamme muiden kanavien kautta. Katso alla oleva yhteystieto-osa.

Henkilötietojen kerääminen

Toivomme, että seuraavat tiedot auttavat sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen henkilötietosi jakamisesta kanssamme. Voit aina vapaasti päättää, haluatko antaa henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi vai et.

Vierailen vain verkkosivuillamme

Käyttämällä ja selaamalla verkkosivustoamme ja useimpia muita palveluita emme vaadi henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja. Saatamme kerätä rajoitettuja ei-henkilökohtaisia tunnistetietoja, jotka selaimesi antaa saataville aina, kun vierailet verkkosivustolla. Esimerkiksi Internet-protokollan osoite, selaimen kieli, maantieteellisen sijainnin tiedot, päivämäärä ja kellonaika sekä evästeet. Käytämme muita kuin henkilökohtaisia tietoja ymmärtääksemme paremmin käyttökokemusta ja vuorovaikutusta sivustojen kanssa sekä parantaaksemme edelleen tarjontaamme ja palveluitamme. Yksityiskohtainen luettelo evästeistämme löytyy verkkosivuston vasemmassa kulmassa olevan evästeasetuspainikkeen kautta.

Yritystilin luominen

Tarjoamme myös palveluita, jotka edellyttävät henkilökohtaisen tilin rekisteröintiä. Tilin rekisteröimiseksi tarvitsemme tiettyjä henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja, joita käytämme tilin luomiseen ja pyytämäsi palvelujen tarjoamiseen. Tätä henkilökohtaista tunnistettavaa tietoa käytetään vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin.

Työn hakeminen verkosta

Aina kun pyydämme henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja, kerromme sinulle, minkä tyyppisiä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä. Yleensä, jos haet työtä verkossa, käytämme tietojasi hakemuksesi käsitellään.

Yhdistä yrityksille

Jos pyydät saada teknisiä artikkeleita,markkinointi- ja myynninedistämismateriaalia, yleisiä tietoja, liittyy webinaariin tai muodostaa meihin yhteyttä verkossa, voimme (pyytämäsi yhteydenottotyypin mukaan) kerätä esimerkiksi seuraavia henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja:

  • Yhteystiedot (sähköpostiosoite, osoite, puhelin, ammattinimike tai rooli), yrityksen nimi ja kieliasetukset;
  • Tapahtuma, kokous (mukaan lukien palaute sisällöstä ja palveluista tapahtumissa, joihin osallistut kyselyjen kautta), matkatiedot;
  • Kun muodostat yhteyden sosiaalisilla alustoilla, voimme myös kerätä tietoja, jotka lähetät tai julkaiset Palveluihimme ja palveluistamme.
  • Saatamme myös kerätä tarkan, reaaliaikaisenselaimessa käytettävissä olevien tietojen avulla. HubSpotin tekniikalla ja asennetulla maantieteellisellä sijainnilla verkkosivustollemme.
  • tai käyttäytymistä eri alustoillamme.

Voimme myös kerätä tietoja liikekumppaneilta, puolestasi toimineilta kolmansilta osapuolilta ja muilta alustoilta, jotka auttavat tarjoamaan Palveluita. Saatamme esimerkiksi saada kokoustietoja tapahtumarekisteröintipalvelulta.

Käytämme henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyt palvelut ja voimme lähettää sinulle sinulle merkityksellistä markkinointi- ja myynninedistämismateriaalia, mukaan lukien kutsut tapahtumiin ja seminaareihin, tuote- ja palvelutarjontaan, pitääksemme yhteyttä ja tarjotaksemme sinulle merkityksellisiä uutisia, päivityksiä ja muita liiketoimintaan liittyviä tietoja. Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tunnistettavat tietosi. Lähetä pyyntösi käyttämällä thänen muotonsa.

Tranter vastaa rekisterinpitäjänä

Tranter, jonka pääkonttori on Planossa, TX: ssä, Yhdysvalloissa, on verkkosivustomme kautta kerättyjen henkilötietojen rekisterinpitäjä, jonka uskot meille. Pyrimme aina noudattamaan yleistä tietosuoja-asetusta ja muita sovellettavia tietosuojalakeja. Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi, joita ei voida ratkaista suoraan kanssamme, ota yhteyttä Ruotsin tietosuojaviranomaiseen osoitteessa imy@imy.se.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn oikeudelliset perusteet

Riippuen siitä, mitä palveluita pyydät meiltä, käsittelemme henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi vain, jos meillä on siihen lailliset perusteet. Jos tarvitsemme suostumuksesi henkilötietosi keräämiseen ja käsittelyyn, pyyntölomake toimitetaan selkeästi, täsmällisesti ja nimenomaisesti.

Jos olemme pyytäneet suostumustasi, se voidaan aina peruuttaa milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä, ellemme enää käytä tai käsittele henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi.

Tietojen jakaminen

Yleensä Tranter ei koskaan vuokraa tai myy henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi muille yrityksille tai yksityishenkilöille, ellei meillä ole suostumustasi. Voimme jakaa tällaisia tietoja seuraavissa rajoitetuissa olosuhteissa:

  • Sinun suostumuksellasi.
  • Luotetuille yrityksille tai henkilöille, joiden ainoana tarkoituksena on käsitellä pyyntösi puolestamme. Jos näin tapahtuu, tällaisiin osapuoliin sovelletaan sopimuksia, jotka edellyttävät, että ne käsittelevät tällaisia tietoja vain meidän ohjeillamme ja tämän tietosuojakäytännön sekä asianmukaisten luottamuksellisuus- ja turvatoimenpiteiden mukaisesti.
  • Jos laki edellyttää meitä tai meillä on hyvä usko uskoa, että tällaisten tietojen saanti, säilyttäminen tai luovuttaminen on kohtuudella tarpeen Tranterin, sen käyttäjien tai yleisön oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.

Voimme tallentaa ja käsitellä verkkosivustollemme kerättyjä henkilötietoja missä tahansa maassa, jossa Tranter tai hosting-palveluntarjoajamme ylläpitävät tiloja. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt tietosi siirtämisen näiden tilojen, myös maasi ulkopuolella sijaitsevien tilojen, kesken.

Tilikohtaisten tietojen jakaminen

Kun olet luonut tilin kanssamme, voimme jakaa tilisi kautta lähetettyjä tietoja kaikkien palvelujemme sekä jakelijoiden ja kanavakumppaneiden kesken tarjotaksemme sinulle saumattoman kokemuksen ja parantaaksemme palvelujemme laatua. Emme luovuta tilitietojasi muille ylle tai muille kuin sidosyrityksille, paitsi tässä käytännössä kuvatuissa rajoitetuissa olosuhteissa tai suostumuksellasi.

Jaamme tietojasi vain data-alustojen ja pilvipalvelujen tarjoajien kanssa, jotka suorittavat palveluita puolestamme. Jaamme tietoa yrityksille, jotka auttavat meitä toimimaan ja tukemaan Palveluitamme. Jotkin toimittajat saattavat sijaita muussa maassa kuin siinä, jossa asut. Voimme myös jakaa tietoja analytiikan ja hakukoneiden tarjoajien kanssa, jotka toimivat puolestamme.

Turvatoimet

Pyrimme toteuttamaan asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tai laittomasta tuhoamisesta, vahingossa tapahtumilta menetyksiltä tai muutoksilta, luvattomalta luovuttamiselta tai käytöltä ja muilta laittomilta käsittelymuodoilta. Pyrimme varmistamaan, että turvallisuustaso ja henkilötietosi suojaamiseksi hyväksytyt toimenpiteet ovat tarkoituksenmukaisia henkilötietosi luonteen ja käytön aiheuttamista riskeistä.

Rajoitamme henkilötietojemme käytön työntekijöillemme ja toimittajillemme, joiden on käytettävä tietoja käsitelläkseen niitä puolestamme ja joiden on sopimuksen mukaan pidettävä henkilötietosi turvassa ja luottamuksellisina.

Tietojen päivittäminen

Kun käsittelemme henkilötietojasi, pyrimme varmistamaan, että ne ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Pyrimme poistamaan tai oikaisemaan virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja. Jos sinun on päivitettävä tai korjattava henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi, lähetä pyyntösi tämä lomake ja tarjoamme sinulle mekanismin henkilökohtaisten tunnistettavissa olevien tietojen päivittämiseen ja korjaamiseen.

säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen täyttää tässä käytännössä esitetyt tarkoitukset tai tarkoitukset, joista sinulle on muutoin ilmoitettu. Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on sallittua sovellettavista oikeudellisista syistä, minkä jälkeen ne poistetaan.

Jos oikeudelliset perusteemme perustuvat suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos olet käyttänyt oikeuttasi peruuttaa suostumuksesi, saatamme joutua pitämään henkilökohtaisia tunnistettavia tietojasi määritellyn ajan, jotta voimme täyttää oikeudelliset velvollisuutemme ja puolustautua oikeusriidoissa tietyissä olosuhteissa.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

Palvelut voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joiden tietosuojakäytännöt poikkeavat meidän tietosuojakäytännöistämme. Nämä ulkoiset sivustot voivat sijoittaa omia evästeitään tietokoneellesi, kerätä tietoja tai pyytää henkilökohtaisia tietoja. Jos lähetät henkilökohtaisia tietoja näistä sivustoista, tietosi määräytyvät niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tranter ei käytä mitään hallintaa tai ota vastuuta näistä sivustoista, ja suosittelemme sinua lukemaan huolellisesti vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Oikeutenne yksilönä tämän käytännön mukaisesti

Koska käsittelemme henkilötietojasi, voit käyttää tiettyjä oikeuksia tietyissä olosuhteissa.

Henkilötietoihin liittyen voit pyytää:

  • Pääsy henkilötietoihin (rekisteröidyn käyttöpyyntö)
  • Henkilötietojen korjaaminen
  • Henkilökohtaisten tietojen poistaminen
  • Rajoita henkilötietojesi käsittelyä
  • Vastusta henkilötietojesi käsittelyä
  • Peruuta suostumuksesi

Kaikki pyynnöt on tehtävä sähköisesti käyttämällä määritettyä lomakelinkkiä, joka sisältää henkilöllisyytesi vahvistamiseen tarvittavat tiedot, kuten nimen, sähköpostiosoitteen jne.

Jos pyyntösi on hylätty ilmoitetuista syistä, voit tehdä valituksen sen toimiston lainkäyttövaltaan kuuluville paikallisille tietosuojaviranomaisille, jossa palveluja tarjotaan. Kaikki voimassa olevat pyynnöt käsitellään nopeasti ja asianmukaisesti, ja vastaamme englanniksi vähintään 30 päivän kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta. Jos pyyntösi on hylätty ilmoitetuista syistä, voit tehdä valituksen sen toimiston lainkäyttövaltaan kuuluville paikallisille tietosuojaviranomaisille, jossa palveluja tarjotaan.

Muutokset tähän ilmoitukseen

Tranter pidättää oikeuden muuttaa tätä käytäntöä aika ajoin. Odotamme useimpien tällaisten muutosten olevan vähäisiä, mutta muutokset voivat olla merkittävämpiä. Viimeisen muutoksen päivämäärä ilmoitetaan tämän asiakirjan lopussa. Julkaisemme nämä muutokset tällä sivulla ja annamme myös näkyvämmän ilmoituksen, jos muutokset ovat merkittäviä. Jokainen versio merkitään sivun yläosaan. Tämän tietosuojakäytännön aiemmat versiot säilytetään arkistossa.

EETTISET SÄÄNNÖT

Tranter suhtautuu tiukasti yritysetiikkaan, joka on kodifioitu kattavaan lainsäädännön noudattamista koskevaan ohjelmaan, johon kaikki johtajat ja useimmat työntekijät perehdytetään.
Tranter – Eettiset säännöt

Tranter International AB – Ympäristöpolitiikka

Tranter International AB – Laatupolitiikka

Tranter India: Yritysten yhteiskuntavastuupolitiikka ja -menettelyt

Yhteystiedot

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä milloin tahansa Webmaster@tranter.com tai täytä tämä lomake.

versio

Tämä käytäntö julkaistiin 4.8.2021. Muokattu 9.2.2022.